Stockholms skärgårds sydligaste ö (del 1 av 2)

I slutet av mars tog jag, tillsammans med en kompis, en dagstur ut till Stockholms skärgårds sydligaste ö, Öja. Från Nynäsgård tog vi buss 852 ut till Ankarudden på Torö och sedan tog vi båten ut mot Öja. Vi kom fram 10.30 till Öja och jag blev helt förälskad i klippformationerna på ön. Vädret var helt underbart också. En perfekt utflykt. 15.20 tog vi båten tillbaka till fastlandet väldigt nöjda med dagen. Jag vill verkligen åka tillbaka till Öja fler gånger.

Jag har lagt upp en video från dagen där ni kan följa med lite behind the scenes och jag delar även med mig av hur jag tänker när jag fotar. Nu, i det här inlägget, är det däremot dags för en bildbomb. Det blev så mycket bilder att jag delar upp det i två delar. Här är den första delen.

30 mars 2018

2 thoughts on “Stockholms skärgårds sydligaste ö (del 1 av 2)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *