Dagsutflykt till en ö mitt i skärgården

Mitt i Stockholms skärgård

I helgen som var åkte jag på en dagsutflykt till en ö som ligger mitt i Stockholms skärgård tillsammans med en kompis. Vi landade på ön vid tiotiden och åkte tillbaka mot fastlandet vid fyratiden. Det var en mysig dag med mycket promenerande, vi gick lite över en mil. Jag fotograferade såklart en del också och ska redigera bilderna så fort jag är klar med bilderna från min senaste bröllopsfotografering.Men jag har inte kunnat låta bli att kolla igenom bilderna en första gång och här är en av bilderna från dagen.

Ser du stenen som är formad som ett hjärta?

Jag filmade också några filmklipp så det kommer också komma upp på min Youtube-kanal.

Vilken skärgårdsö?

Någon som kan lista ut vilken ö jag besökte? Eller någon som har förslag på en skärgårdsö som jag borde besöka?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *