Utställning på Grinda

Ett första möte

Den första november förra året åkte jag till Grinda för första gången. Dels för att fota och dels för att ha ett möte. Mötet var med Grinda Wärdshus angående en eventuell utställning för säsongen 2019.

Jag gick såklart också runt och tog många bilder och blev smått förälskad i den lantliga miljön på ön. Sedan åkte jag tillbaka till fastlandet. Nyfiken på vad mötet skulle leda till och nöjd med bilderna.

Grinda Wärdshus – november 2018

Fler turer till Grinda

Jag åkte tillbaka till Grinda i februari, då enbart för att njuta av naturen och fota. Men om utställningen hade jag inte hört något mer.

Grinda – februari 2019

Förberedelser för utställningen

I slutet av mars och början av april i år började kontakten med Wärdshuset igen. Då var det snabba puckar. Jag var på ett nytt möte 7 april och då bestämde vi tid för vernissage.

Efter mötet följde en mailkontakt. Jag beställde bilder och fixade ramar. Det gick fort, men allt flöt på och jag fick förstoringarna i god tid.

Grinda – april 2019

Hänga tavlor

Nu i söndags åkte jag till Grinda för fjärde gången. Den här gången hade jag också med mig en kompis som hjälpte mig att bära och hänga tavlor inför utställningen. Sju av mina Grinda-fotografier hänger nu på wärdshusets väggar.

Utställningen

Utställningen startar med vernissage på lördag, 18 maj 2019. Jag kommer att vara på plats. Sedan kommer tavlorna hänga uppe hela säsongen.

Grinda Wärdshus – maj 2019

Beställa tavlor:

Kontakta mig på annie@skargardsfotografier.se

One thought on “Utställning på Grinda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *